20 mars 2012

Glasburk

Hej på er!
Ja då var det dax för oss att skapa lite genom att ALTRA och jag har valt att altra en glasburk.
Detta är från början en syltburk från ica och jag diskade ur den och tog bort etiketten och gjorde en egen etikett till burken.
Jag har valt att altra burken i lite VINTAGE stil, det är så himla fint och just denna burken tänkte jag behålla själv därför har jag valt att på framsidan sätta en monogram med bokstaven M som i Malin, lite blommor, rivna kanter osv.
Baksidan har jag gjort en liten skylt av en fransk vintage skylt stämpel som är SÅ fin!

Om man skulle vilja ge bort en sån här burk kan man tex fylla den med passande godis, lös-te, göra den som en sparbössa eller till en pysslare kan man fylla den med lite roliga dekorationer och ge bort.Ja det är ju bara fantasin som sätter gränser här.
Här är då MIN burk:
Nu är det bara att börja spara syltburkar för glatta livet! ;o)
Kram Dt-Malin

1 kommentar :

  1. Underbart vacker burk blev det.
    Vad är det du lagt runt uppe på locket? Det verkar vara något extra tjockt glitterlim. :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!