21 mars 2012

Glad påsk!

Jag fortsätter på påsktemat som har förekommit här i bloggen ett tag. Jag har dekorerat ett påskägg som jag vill visa idag.

Jag började med att måla hela ägget med gesso. Sedan rev jag bitar av sidor ur en japansk bok och lade runt ägget och målade med ytterligare ett lager gesso. Man kan säkert få ett minst lika bra resultat med decoupagelim, men något sådant hade jag inte hemma.Sedan sprayade jag mitt ägg med gul mist för att få lite färg på det. Jag limmade fast två små tårtpapper ovanpå och satte fjädrar runt lite mindre än halva ägget. Ovanpå tårtpappren satte jag blommor och dekorerade dem med stickles. Den snygga stämpeln har jag stämplat upp på gul cardstock, klippt ut och fäst med 3D-kuddar på sidan av ägget.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!