26 mars 2012

Fnusans sista inlägg

Jag snyftar när jag tackar för mig! Det har varit väldigt roligt att få gästa här på pysseldags, jag kommer dock inte sluta använda dessa härliga stämplar däremot kan det hända att det slinker ner några fler i en viss varukorg ganska snart...
Denna vecka har jag gjort en tavla som jag ska ha på väggen i mitt pysselrum. Motivet från Stampotique representerar hur jag oftast känner mig.

På bakgrunden jag har stämplat hjärtan som jag embossat med Utee-clear och sedan har jag sprayat en egen blandning av distresser+vatten. Anledningen till att jag valde Utee istället för vanlig finkornigt embossingpulver är att jag ville få fram den lite ruffiga känslan som blev när jag färgade bakgrunden. De mönstrade papperna är från MME och Kaiser.


Prom queen från Stampotique är färglagd med copics som vanligt och nedanför har jag stämplat ett suveränt citat och det hittar ni här i shoppen. Överst hänger två charms en klocka för tiden jag saknar och en sax för alla pyssel-ideér jag har.


I blomsamlingen sitter det två stämpelmotiv till från Pysseldags, banner och Du gör mig glad. Jag har stämplat 2 banners på krympplast och på den ena stämplade jag också texten. När jag krympte dem så skiftade de lite i formen men jag tycker de blev riktigt söta!

Nu lämnar jag över till nästa gäst-DT som kommer inspirera under April, Jag tackar och bockar över äran att fått vara med här denna månad och tack än en gång för all inspiration som finns här på denna blogg!!

Varma kramar till er alla //Fnusan3 kommentarer :

 1. Tack för alla dina fina inlägg Fnusan. De har varit underbara och mycket inspirationsrika!
  Tack för en jättetrevlig månad!

  Som tack har du 10% rabatt i vår shop i ett år framöver. :)

  Kram
  Ciza

  SvaraRadera
 2. Vilka jätte läckra färger du har jobbat med! :)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!