5 mars 2012

Fnusans första inlägg.

Här kommer mitt första inlägg som gäst-DT för pysseldags. Jag blev överlycklig att bli tillfrågad och när jag fick stämplarna i brevlådan började inspirationen flöda. Samma dag gjorde jag färdigt ett alster men det kommer jag visa i bloggen senare.

Jag gör mest kort och alter, jag älskar att fylla upp all plats med blommor, band och text.

Här har vi det första alstret, det blev ett kort med en motivstämpel från Kenny K- Bling Baby. Jag har färg lagt motivet med copics. Vid sidan av motivet har jag stämplat "En kram skulle sitta fint" som är en av Pysseldags härliga stämplar! Jag har embossat det i mörkblått, vilket passar bra mot detta jeansblå mönstrade papper från Authentique.


Bakgrunden är sprayad med Glimmer mist-Creme de chocolat, i kanterna har jag stämplat stjärnor som jag sedan embossat med clear-pulver. Jättesvårt att få med på bild men effektfullt. Kanterna är chalkade och den bruna cardstocken bakom är distressad.


Tagen som sitter bakom motivet kan man ta ut och på den har jag stämplat det härliga citatet "Om du var en KO". Jag har också chalkat en hel del på tagen, hur gulligt som helst!


Blommorna i hörnet har blivit lite av en signatur för mig, alla kort jag gjort på sista tiden har fått en vikt kant med blommor bakom. På detta kort är det lila, bruna och blå/svarta blommor som pryder hörnet.
Hoppas ni fått lite inspiration, jag återkommer med ett nytt alster om en vecka.
3 kommentarer :

 1. å va snyggt!Grattis till gäst platsen

  SvaraRadera
 2. Super snyggt.
  Grattis till din gäst Dt
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Det var inget dåligt första inlägg! Jätteläckert kort! Kan du vara stolt över tycker jag!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!