28 mars 2012

En tag!

Idag har jag utmanat mig själv att göra en tag. Jag gör dem inte så ofta. Det är ett väldigt begränsat format och där finns väldigt lite plats för mönstrade papper, som jag älskar att visa upp! Den här har jag gjort som bra-att-ha-tag när någon plötsligt får barn! Eller ja... ni vet. Barn dyker ju inte upp utan förvarning. Men ibland dyker behovet av ett litet välkomstkort upp!

Jag har färgat in min tag med Distress Ink - Victorian Velvet och dekorerat med papper från Kaiserkraft, ett litet tårtpapper och minibokstäver från My Little Shoebox. Stämpelmotivet är från Magnolia. Den fina Välkommen-stämpeln hittar du här i shoppen!

Tack för titten! Hoppas att du blir inspirerad att skapa något som du inte brukar. Länka gärna i kommentarsfältet om du skapar något, jag vill gärna se ditt alster!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!