19 mars 2012

Du är fan bäst!

Denna stämpel fick mig att dra på smilgroparna och jag visste direkt vad jag skulle göra med den. En vän till mig har nyligen blivit läkare. Vi har precis firat henne med middag då fick hon en svart/vit tavla på hennes jättefina rottweiler "Aska". Jag fick i uppdrag att pyssla ihop ett kort och detta blev resultatet:


De blå/röd/vit mönstrade papperna är från BoBunnys kollektion "Liberty". Den sexiga sjuksystern, från KennyK, fick representera Doktor Ninni, hon är färglagd med Copics.


Ninni har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, trots detta har hon kämpat sig genom skolan för att bli läkare och klarade det med bravur därför passar Pysseldags stämpel "du är fan bäst" så himla bra.


För att stämpeln ska framträda bättre så färgade jag först med en vit Dabber, sedan stämplade jag med svart stämpelfärg och embossade texten med genomskinligt embossingpulver. 
Självklart blev det ett hörn med blommor också.


Nu får ni alla ha det så bra i vårvärmen så ses vi nästa måndag igen här på Pysseldags, då jag visar mitt sista alster som gäst-DT. Varma kramar så länge!


2 kommentarer :

  1. Wow Maria! Jättefräckt. Jättefräckt kort. Jag gillar verkligen din färgläggning! Snyggt att embossa texten. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Super snyggt kort.
    Kram Elin

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!