13 mars 2012

Drömmar....

Hej på er!
Idag ska jag då visa er en Lo som jag har gjort.
Jag har inte gjort så många Lo´s i mina dagar så jag är fortfarande på "öva" stadiet men hoppas att jag ska tycka att det blir lättare och lättare för det är ju så hemskt fint att kunna scrappa sina kort och ha i album som man sedan kan sitta och bläddra i och inta bara ha alla korten sådär tråkigt på datorn.

Idag har jag scrappat ett foto på min dotter som vi tog förra sommaren tror jag det var.
Har inte så många stämplar som passar sig just till en Lo men just denna " DREAM and then make it happen" tyckte jag passade bra då dottern ser lite drömmande ut.
Jag har liftat en Lo inne hos Lillpiga ( ja man får ju börja göra lite så om man ska lära sig antar jag...fniss...)
Denna dagen åkte jag och dottern upp till en kvarn vi har här i stan bara för att fota lite, hon tycker det är så himla kul att bli fotad dottern och det tycker ju jag är bra såklart.Tycker det blir väldigt snyggt med tegelmur bakom och sen har jag ändrat färgen på fotot på datorn. Gillar fotot på dottern massor....
Ha en fin tisdag nu.
Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!