22 mars 2012

Det är gott med choklad...

Hej!
Äntligen torsdag och min tur att blogga! Jag är så imponerad av de andra DT-tjejernas fantastiska skapelser och blir också sugen på att göra något på påsktemat snart. Nu har jag inte gjort det till idag, men däremot så har jag låtit mig inspireras av duktiga lillapysselinger och hennes chokladaskar! Jag har haft en Noblessask liggandes bra länge för att någon gång göra ett försök att äta, jag menar altra den och nu är det gjort. 

Jag är kanske något tjatig, men det blev Maja Designpapper även den här gången. Ska vi fika-serien är en klar favorit hos mig. Bilden är från Sagen och så har jag använt mig av Cherry Lynn-stansar. Här är en närbild på den söta vintagebilden. Det står "Till Dig" med bokstavsstickers på bilden.


Ett litet blomsterarrangemang och lite pärlspröt..Här är då insidan av asken. 


Här är den fina franska stämpeln om choklad och annat gott i närbilder. Vill du se den på ännu bättre avstånd så beställ din egen HÄR!
Jag har ju även klätt insidan med Majapapper.På baksidan har jag stämplat upp min personliga stämpel på Majapapper så det är samma tema rakt igenom.


Tyvärr måste jag meddela att ingen choklad klarade sig under tillverkningen av asken...


Det är gott med choklad... :-)

Mycket blev det men jag hoppas du orkade ända hit! Ha det så bra och så ses vi nästa torsdag.

2 kommentarer :

 1. Underbar ask Rosa!! Du är såå bra på detta - även om chokladen tog slut på kuppen ;-)
  Stämpeln är ju verkligen nåt extra - den hamnar på min önskelista!!

  SvaraRadera
 2. Åhhh, Rosa!! Den är helt underbar!! Perfekt med de pappren till... Och jag förstår att inte nån choklad klarade sig - noblesse är GOTT!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!