12 mars 2012

Altrad plåtburk

Här har jag gjort om en plåtburk, sån man kan köpa med karameller i. Så här såg den ut innan.

Eftersom den var så färggrann embossade jag den med ett ljusgult pulver och sedan använde jag en vit dabber som täckte det sista.


På den nedre delen av burken har jag satt rutig washi-tejp och över den, på locket, har jag fäst ett band. Rutorna på bandet skiftar från rött till en mörkt rosa färg.På locket har jag stämplat "Du gör mig glad" efter jag embossat texten har jag gnidit in bakgrunden med Perfect pearl så det skimrar fint. Det mönstrade pappret är Tim Holtz, cardstocken under är distressad i kanten, det ger fin effekt tycker jag.


Blommorna i ljusturkost är från Kaisercraft men sen har jag inte en aning om märken på resten av materialet. När jag dekorerat klart burken täckte jag över blommorna och sprayade med ett guld-shimmer så den glittrar fint i ljuset.
Nu ska jag fylla burken med något gott och ge den till någon som gör mig glad!3 kommentarer :

 1. Supersnygg burk! Altra burkar, det är kul det! Är nyfiken på hur du fick embossingpulvret att fastna på metallen, är det med vanlig embossingdyna?
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Den blev kanonfin. En helt annan burk, som man kan fylla med precis vad man vill för att göra någon annan glad. :)
  Härligt Fnusan!

  SvaraRadera
 3. Jag använde som Rosmarie sa en vanlig embossingdyna, jag har gjort så förr och faktiskt håller det bra. Om man vill kan man ju rugga ytan på burken först med en fil, men jag har märkt att embossingen blir inte lika jämn då. Tack för fina kommentarer det värmer!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!