6 feb. 2012

webmosterhelene gör kort....

Hej allihop! Idag är det dags för mig, webmosterhelene - eller egentligen Helene - att göra mitt första gästinhopp här hos Pysseldags. Jag fick ett gäng underbara stämplar av Ciza och för att utmana mig själv kommer jag de första två måndagarna att visa upp kort. Sådär lagom inför alla hjärtans dag :-) Sen får vi se vad det blir, spännande eller hur?!

Den som sett min stil och hur jag scrappar annars, vet kanske att jag inte gör så många kort per år. Jag har en scrapstil som varierar från klet och kladd till rakt och enkelt. När det kommer till kort älskar jag den mer enkla stilen. Det kör jag på idag, ett riktigt enkelt kort - som jag blev oerhört nöjd med!

Jag stämplade med textstämpeln på ett vitt papper och klippte ut en flagga. Hjärtat stämplade jag två gånger på ett turkost papper och klippte ut, monterade det ena hjärtat på det andra och vek upp det översta lite grann. I övrigt är det bara mönsterpapper, lite bling och lite maskinsöm så var kortet klart. Underbar textstämpel!


Det fina hjärtat!! Det här kommer jag garanterat använda många många gånger!! Ha en underbar dag och skapa lugnt! Helene - webmosterhelene

6 kommentarer :

 1. ÅÅH Så stilrent och snyggt!
  Liftvarning :)

  SvaraRadera
 2. Underbart kort! Håller med, klar liftvarning!

  SvaraRadera
 3. Helt klart dags för liftning!

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen sånna här enkla kort men tycker det är lite svårt att göra faktiskt.Superfint!
  Kram MAlin

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!