8 feb. 2012

Stafflikort till en vän

Idag visar jag ett enkelt stafflikort, som ser mycket mer avancerat ut än vad det är! Beskrivning finns t ex här. En sak som kan vara bra att tänka på är att göra själva staffliet, det som står upp, lite tungt i botten, så att det hjälper till att ta stöd mot de små knapparna eller vad du nu vill använda som "stopp" på bottendelen. Mycket luddigt förklarat, jag vet. Titta på bilderna så ser du vad jag menar. =)

Så här ser kortet ut ihopvikt.

Här är kortet uppställt.

Närbild på "stoppknapparna".

Så här ser kortet ut från sidan.

Jag har använt stämpeln Från en vän till en annan. Här kan du se hur du ska gå till väga för att beställa en.


1 kommentar :

  1. Härligt kort, jag har aldrig provat på dessa men de ser inte så avanserade ut.
    KramMAlin

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!