21 feb. 2012

Side step card

Hej på er!
Idag kommer det ett litet grattiskort från mig, gjord som ett side step card.
Tutorialen för den kan ni hitta HÄR.
 2 av mina trappsteg ser lite tomma ut, på det översta är det tänkt att åldern på den som ska få kortet skall stå och på mellansteget ska namnet stå hade jag tänkt.Men som ni förstår kan jag inte skriva in detta ännu då jag inte vet vem som ska få kortet. Självklart kan man hitta på annat oxå, låt fantasin flöda!
 Papperen kommer från pion design, gillar den lite gammledags stilen.
Stämpeln jag använt till detta kort är "Statistiken säger...." så himla bra tycker jag och passar ju till alla grattiskort!

Ha det så gott.
Kram Dt-Malin

2 kommentarer :

  1. Vilket underbart kort! Älskar stämplen, får bli min nästa investering.... har återigen överstigit mitt scrapkonto, så det får vänta ett tag! =)Tack för mallen, ska prova me´samma!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!