27 feb. 2012

Oj, hoppsan - det är visst måndag....

Eh, det är visst måndag idag?! Och jag som varit ute i så god tid hela månaden trodde jag hade all tid i världen till mitt inlägg idag också. Bara det att jag trodde det var imorgon jag skulle blogga ;-) Men men, sjukdomar hos barnen, en nybliven 1-åring med tillhörande kalas och så andras kalasande också har ställt till det för mig. Men nu, nu är det äntligen dags för mig att visa mitt sista alster med Pysseldags fina stämplar!

Idag har jag helt fokuserat på textstämplarna "mina" och "leksaker". Jag visste direkt när jag såg dessa att jag på något sätt ville göra en sida till Charlies album. Han har ju inte fått så många sidor än, och det är ju perfekt med sådana här stämplar som man kan använda till scrapsidor.

Jag stämplade på enkelt slätt vitt papper och klippte till vimplarna, ritade sömmar runt. När min modeling gesso (prickarna i bakgrunden) hade torkat så monterade jag bara vimplarna bakom fotot. Ett enkelt sätt att få titeln i fokus. Dekorerade med enkla vanliga stickers, så det hela blev lite lekfullt.


Här är en närbild på de fina stämplarna. Jag älskar typsnittet!! Så enkelt och stilrent, användbart till det mesta!


Tack för den här månaden som gäst-dt, det har varit fantastiskt roligt att skapa med stämplar som utgångspunkt!
/Helene - webmosterhelene

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!