28 feb. 2012

Never ending card

Hej på er.
Idag har jag gjort ett litet never ending card.
Jag har gjort ett sånt här kort förrut och jag LOVAR er att detta till barn är en stor hit! MIna ungar kunde hålla på med det hur länge som helst eftersom man kunde vika och vika och det tog aldrig slut.Det var VÄLDIGT poppis att visa för alla kompisarna!
Det jag visar idag är ett litet dopkort är det tänkt...
Som ni ser är kortet tomt innuti och bara dekorerat med fina papper men innuti dekoreras den dag jag vet vem som ska få kortet då jag ska ha med namn, födelsedata osv här i.
På framsidan har jag dekorerat med en fin magnolia och massa spillpapper från Piondesign.Texten grattis är utklippt från ett ark av piondesign och på den andra sidan har jag använt den fina stämpeln " En dag att minnas", för det är det ju verkligen!

Detta är ett väldigt enkelt kort att sätta ihop även om det ser avancerat ut det enda du ska tänka på är att vara väldigt noga med måtten.
Beskrivningen kan ni hitta HÄR:
När jag gjorde detta kortet förra gången gjorde jag ett litet videoklipp som visar hur man viker runt detta kort hela tiden du kan se det HÄR!

Jag lovar er att gör ni ett kort till ett barn är detta helt perfekt!
Kram Malin

1 kommentar :

  1. Jättefint Malin!

    Har aldrig tänkt på att den stämpeln funkar jättebra till sådana sorts kort. :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!