22 feb. 2012

Näsduksvikning!

Idag visar jag den mest komplicerade, men också den roligaste kortvikningen jag kan. Jag snubblade över den här tekniken när jag surfade runt i min långa blogglista på jakt efter ny inspiration. Det såg så härligt ut, det som hade publicerats i den där bloggen, jag blev såå sugen!

HÄR finns beskrivningen!

Första gången jag gjorde kortet var på en träff med min lokala scrapförening Örebro Scrapbookingsällskap. Jag satt i tre timmar och vek, vände och vred, skar till små trianglar och pillrade. Andra gången var det på en tävling, med två timmar kvar till deadline bestämde jag mig för att mitt alster till kortutmaningen var tråkigt, och satte igång med ett näsdukskort... De två timmarna var jag knappt kontaktbar! Nu har jag övat några gånger till och numera räcker det med en timme, ungefär...Stämpeln jag har använt på kortet ovan är Grattis.

Här har jag använt stämpeln Om du var en blomma...

Är kortvikningar inget för dig? Gillar du inte att pillra och mäta? Utmana dig själv! Gör ett näsdukskort och lägg in en länk, eller maila ett foto på ditt kort till mig, senast den 28/2, så lottar jag ut ett litet pris!


4 kommentarer :

 1. Vilket fint! Jag har inte gjort den här vikningen någon gång än, men det kommer!
  KRAM Rosa

  SvaraRadera
 2. Underbara kort! En av de härligaste vikningar jag sett. Skulle lika gärna kunna kallas Pandoras ask. Så mkt som kommer fram ju mer man vecklar ut och på dina är det väldigt mkt. Skall absolut göra minst ett, men tyvärr hinns det inte till den 28/2.

  SvaraRadera
 3. Så läckert det blir!
  Jag har ett påbörjat näsdukskort någonsatns... kanske får damma av och göra klart :P

  SvaraRadera
 4. Jättefint!
  Krävs mycket tålamod kan jag tänka mig...fniss..
  KramMAlin

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!