13 feb. 2012

Måndag igen och dags för ett litet kort!

Härliga måndag! Idag är dags för ett nytt gästinlägg av mig och eftersom det är alla hjärtans dag imorgon så fortsätter jag på kärlekstemat. Denna gång visar jag ett kort och detta tänkte jag ge till min sambo imorgon. Den 16:e februari, två dagar efter alla hjärtans dag, firar vi 18 år tillsammans så texten stämmer verkligen, eller hur?! Gammal kärlek rostar aldrig, inte i vårt fall i alla fall...

Jag började med att stämpla texten på en tag, jag formligen älskar den textstämplen. Såååå vacker! Jag stämplade hjärtat tre gånger på mönstrat papper och klippte ut. Satte på egengjort texttejp ovanför den stämplade texten, monterade dit hjärtana och några blingstenar. Knöt snöret och målade fuskstygn. På med lite mönstrade papper och en vit kakservett på kortstommen och sen satte jag fast tagen med 3d-kuddar.

Enkelt och effektfullt! Allt för att den vackra texten ska synas!
Närbild på tagen...


Ha en underbar dag och skapa lugnt! Helene - webmosterhelene

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!