29 feb. 2012

Kärleksrecept och kul vikning

Idag är det skottdagen, den dag som alla anställda (enligt DN.se) jobbar gratis. Knasigt. Jag firar med att visa ett kort med en liten twist i vikningen: ett Double Dutch Fold-kort. Jag har använt mig av papper från Glitz och dekorationer från mina gömmor och så stämpeln Kärleksrecept.

Med ett band om "magen" ser det ut som ett vanligt kort.

Här ser man de extra flikarna lite tydligare.

Här har jag vikt upp den stora fliken, nu syns nästan hela stämpeltexten, men lite gömmer den sig bakom de extra flikarna.

Här är hela kortet uppvikt. Om man använder en mindre stämpel finns det mycket plats att skriva på i det här kortet, det lämpar sig extra bra för ett kort med många avsändare, t ex kollegor på en arbetsplats.
Med detta kort avslutar jag vår kortvikningsmånad! Imorgon börjar den första vårmånaden, mars, med ett inlägg från vår nya DT-medlem Rosmarie!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!