7 feb. 2012

Hej på er. Ja idag så var det då min tur att visa en kortvikning och denna har jag faktiskt gjort tutorial på själv. Jag är egentligen inte så mycket för krångliga och jobbiga vikningar utan jag tycker det ska vara enkelt men ändå roligt och fint. Hoppas ni hänger med hur jag menar. ;o)
Detta är alltså ett TE KORT och tutorialen till den hittar ni HÄR! Här kommer då mitt lilla kort:
Jag tycker att detta kort är perfekt att skicka till en kompis som kanske ligger hemma och är lite krasslig.
På detta kortet har jag använt mig av stämpeln: "Du kommer ALLTID vara min bästa vän, du vet för mycket!" Tycker den är skitkul rent ut sagt. ;o) Inuti på de små sidorna kan man skriva ditt namn, ålder, krya på dig, grattis  eller annat....Mina är just nu tomma eftersom jag inte vet vem som kommer få det.

Man behöver ju inte ha just te i dessa småfickor, man kanske vill ge bort ett litet biokort, presentkort en peng eller vad som helst så det är bar att låta fantasin flöda!
Kram Dt-Malin

2 kommentarer :

 1. Himmla snyggt kort!
  Och så anpassningsbart!
  GILLAR =O)
  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Kul att du tyckte om det.
  KramMAlin

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!