1 feb. 2012

Box-kort med plats för brev

Hej!

Idag börjar februari, och här i Pysseldagsbloggen börjar vi ett tema med olika intressanta kortvikningar. Under februari kommer vi att blogga massor med olika inspirerande kortvikningar för att inspirera er att prova något mer än en vanlig kortvikning (som jag kallar för öppna-stäng-kort).

Jag är först ut med kortvikningar. Mitt kort idag är ett box-kort, ett kort som viks som en liten låda, som man sedan plattar till och sätter ett magband runt (här finns en beskrivning). Det får plats både ett litet brev och kanske ett presentkort eller en annan platt gåva inuti. Jag har använt stämpeln Grattis, och embossat med mörkbrunt embossingpulver med lite kaffedoft.

Så här ser kortet ut när det är ihopvikt med magbandet runt.

Här har jag tagit bort magbandet. Spetsen längs kanterna syns tydligare.

När man öppnar upp lådan syns mitt lilla brevkort inuti.

Jag har dekorerat sparsamt, för att få plats att skriva. Det lilla bandet gör det lättare att ta ut brevkortet.
En beskrivning på denna vikning finns att hitta HÄR! Kom gärna tillbaka imorgon för mer kortinspiration!


2 kommentarer :

  1. Superfint! Smart lösning att sätta ett litet band på kortet.
    Mvh Maria

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!