15 feb. 2012

Blomma och kort i ett!

Så var det onsdag och min tur att blogga en kortvikning, min tredje. Idag visar jag en vikning som kallas för Flower Pot Card, eller blomkrukekort. Jag hittade beskrivningen på You Tube för länge sedan och gjorde ett sådant här kort precis när jag höll på att lära mig scrappa. Det är inte speciellt svårt att göra, men ser riktigt snyggt ut när det är klart. HÄR finns en länk till en beskrivning.

Jag har skurit ut krukan i brunt cardstock och inkat kanterna med Walnut Stain. Jag har använt en kantstans till krukans kant, men man kan like gärna lämna den rak, eller riva av den så att den blir lite ojämn. Kortet som sticks ner i krukan har jag skurit ut i straw-färgad cardstock och inkat med samma dyna som krukan. Jag har använt Walnut Stain till min stämpel också, visst passar texten bra här? Om du var en blomma... Hihi! Sedan har jag limmat fast blommor på kortet och på krukan så att det ser ut som att det är en liten gullig krukväxt. 

Visst får man vårkänslor? Jag tyckte det såg så vårigt ut att jag ville ha en flagga bakom när jag fotograferade, då känns det nästan som skolavslutning, trots att vi bara är i februari.Här är kortet nästan helt utdraget ur krukan.


Blir du inspirerad att göra en egen blomkruka? Länka gärna, eller visa upp på vår Facebook-sida, vi vill gärna se dina tolkningar!


1 kommentar :

  1. Jättegulligt krukkort, passar ju super att ge till nån som har vattnat blommorna åt en när manv arit iväg!
    KramMlain

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!