9 jan. 2012

NYHETER I MÄNGDER

Det händer massor nu hos Pysseldags. Wow. Så mycket nytt på alla möjliga plan. :)
Naturligtvis ska jag dela med mig av en hel del av dem.

*Ni vet redan att det kommer nya stämplar. Totalt tre nya ark med stämplar kommer förhoppningsvis denna vecka. Detta ark och detta ark har jag redan visat.

* Vidare kommer vi att fr o m februari månad ha en gäst-DT som visar sin stil med Pysseldags stämplar. Inom kort kommer ni att få se vilka det är som är med här i sidebaren. Tack till alla som vill vara med och skapa med oss. :) Det ska bli jättekul och spännande.

* Vi sänker kursavgiften på våra kurser från 300:- till 250:-. Tiden är fortfarande 3 timmar och material ingår i kostnaden. Det är pedagogiskt upplagda kurser och jag är mycket noga med att du är nöjd när du gått din kurs.
Dessutom har vi infört ett stämpelsystem (passande, eller hur ;) ?) som går ut på att du får en stämpel för varje kurs du går.
Gå fyra kurser, få den femte för 100:-,
gå åtta kurser få den nionde för 100:-, osv.
Och vi har fortfarande att du efter genomförd kurs har 10% vid ett köptillfälle hos Scrap-Perra, både i fysisk butik och webbutik. OBS! Endast en rabattkupong/köptillfälle.

* Vi är i full gång att leta efter en annan, bättre och snyggare webbutik.
Där kommer vi att lägga in alla nya stämplar. Det kommer även att läggas in presentkort, som kan användas för kurser eller produkter. De kommer att finnas i olika valörer.
Vi kommer fortfarande att ha inspirationsbilder vid stämplarna så att ni sett vad man kan göra med dem.

* Vi kommer att börja med tävlingar som hålls varannan månad med start i februari. Vi DT-tjejer håller varsin tävling, som pågår hela den kalendermånaden och där vinnaren lottas fram.
Vinsten kommer att vara ett presentkort i shoppen till ett värde av 150:-/tävling. Så vi hoppas att ni vill vara med och tävla. :)

* Vi vill gärna att ni som pysslar med Pysseldagsstämplar, och vill visa upp era alster, gärna mailar på info(at)pysseldags.se med rubriken "LÄSARALSTER" och sen har en länk till ert inlägg i er blogg. Det är roligt att kunna visa den variation som finns med utgång från likadana stämplar. :)

Med detta hoppas jag att 2012 blir ett kanonår med mycket inspiration och kreativitet. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!