11 jan. 2012

Grattis i rosa

Nu har vi väl alla kommit tillbaka i vardagen, till och med lärare och skolbarn. Det märks att man är lite extra sömnig på morgonen fortfarande, men det ordnar upp sig snart. Idag visar jag ett grattiskort där jag har lekt med flera stämplar, rubons och en tag för att få till rätt känsla. Grattis-stämpeln hittar du i shoppen, rubons och mönsterpapper kommer från Kaiserkraft.

För att göra bakgrunden har jag använt stämplar ur ett set från My Mind's Eye. Jag har stämplat med en svart stämpeldyna, och medvetet stämplat lite utanför pappret. Sedan har jag distressat kanten med Distress Ink - Pumice Stone (grå). Min rubon har jag dekorerat med en rosa pärlbrad och tre rosa strasstenar, som också kommer igen på tagen där jag stämplat min hälsning.Hoppas du blir inspirerad att skapa något vårigt, du också! Titta gärna in imorgon, då bloggar Ciza.


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!