25 jan. 2012

Fjärilar i magen

Mitt LO-skapande har varit en smula enahanda på sistone. Efter min systers bröllop i september förra året har jag ägnat mig nästan uteslutande åt vackra, kärleksfulla kort på brudparet under bröllopsdagen, dagarna före och efter, samt på bröllopsresa. Denna LO är inget undantag.

Jag har skurit ut en del av detaljerna i det vackra pappret så att de inte skulle gömmas bakom fotot. Sedan har jag sprejat med glimmer mist på pappret, med två utstansade hjärtan som mask. Dessa hjärtan har jag sedan ritat runt med glitterpenna. Med band, spets, knappar och rosor har jag försökt dra tittarens blick till fotografiet, samtidigt som det händer något på min LO. Den är inte helt platt.

Stämpeln jag har valt att använda är Du ger mig fjärilar i magen. Visst passar den bra? Och temat passar ju bra nu, när det snart är alla hjärtans dag!

Kom gärna tillbaka hit redan imorgon, då bloggar Ciza, och det är alltid spännande!


3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!