20 jan. 2012

Dt-Malin


Namn och smeknamn:
Malin Ellegaard heter jag, kallar mig oftast för mammamalin på nätet.
Ålder:
Född 1973

Bor:
Jag bor på en liten ort som heter Hjo


Familj:
Ensamstående mamma med 2 barn, Amanda 13 år och Jesper 11 år.

När började du scrappa/göra kort?
Det första trevande försöken gjorde jag 2007.

Hur kom du i kontakt med scrapbooking?
Det var så att jag höll till på tradera en hel del när barnen var små och på nåt sätt kom jag in på scrapbookingen på hobbysidorna.Såg dessa dies och förstod att det var antagligen nåt man kunde "trycka ut" på nåt sätt men fattade inte riktigt hur i början.Köpte på mig några dies innan jag hittade en tång och när jag väl hade tången hemma och började stansa ut de små bilderna var det SÅ ROLIGT! Så jag kollade runt lite mer, förstod mer och mer vad scrapbooking var och köpte på mig lite småsaker via tradera försökte mig på att pilla ihop ett litet kort och på den vägen är det.

Vad gör du helst - kort eller layouter? 
Jag gör allra helst kort, jag är en kortmakerska skulle jag vilja påstå, MEN det är så fint med Lo´s så jag försöker mig på det lite då och då oxå.Altrar nån gång då och då. 

Hur skulle du beskriva din pysselstil? Gullig? Jag fullkomligt ÄLSKAR allt som är "gulligt" Jag älskar rosa och romantiskt.Kanske en kan jag kalla min still gulligt romantisk??

Vilket format scrappar du helst i?
Jag scrappar helst kort i 6x6 eller nån lo i 12x12.

Nämn tre produkter du inte kan leva utan:
Stickles, jag ÄLSKAR glitter på korten!
Blommor, mängder av blommor och gärna då pappersrosor!!
Fina dies!

Vem/Vilka är dina största inspirationskällor? 
Jag brukar faktiskt kika runt en hel del på en del utmanings bloggar, där hittar man massor av olika skapelser från olika människor och hittar nya fina bloggar att besöka osv.
En del bloggar som inspirerar mig för olika saker brukar jag länka på min egna blogg för att kunna hitta dit igen.


Vilken blogg besöker du gärna och ofta och varför? 
Detta är en fin utamaningsblogg som jag gärna besöker just för att få inspiration, hitta nya fina bloggar och ibland deltar jag även själv när andan faller på.

Hur mycket tid lägger du ner på scrapbooking/korttillverkning?Några timmar i veckan oftast på helgerna då jag är ledig från jobbet.

Vilken är din favoritteknik?Stämpla, jag ÄLSKAR stämplar! Kanske för att jag inte kan teckna själv och därför är det så roligt att färglägga stämplarna för det fixar jag bättre.Det är oxå roligt att maska stämplar tycker jag och jag gillar textstämplar eftersom jag själv textar så fult och korten får ett mycket proffsigare intryck med en fin text.

Vilka är dina kännetecken att det är du som gjort ett kort/en LO?
Oj...jag vet inte??? Det får nog andra svara på hur dom känner igen mina alster tror jag.
 

Är det något mer du vill berätta? Tusen tack för att jag får vara med i detta Dt-gänget, det ska bli otroligt kul att få jobba här och jag hoppas att jag ska kunna inspirera många fler precis som jag själv blivit inspirerad av andra fina kortmakerskor!

Kram Dt-Malin

4 kommentarer :

 1. Välkommen Malin!
  Det ska bli jättekul att se vad du kommer att skapa med Pysseldagsstämplarna.
  Det du gjort i din blogg är helt fantastiskt. :)

  Välkommen till gänget. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis Malin, och grattis Pysseldags!! Ska bli kul att följa dig.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!