6 dec. 2011

Lycka till...

Hej, det är jag igen.
På jobbet händer det mycket just nu, omorganisationen och därmed också några trevliga kollegor som tyvärr slutar. Men jag tog tillfället och gjorde kort. Här kommer det första. Jag har använd på framsidan nåt alphabet som jag har stansat ut bokstäverna med, efter jag hade limmad dom på kortet, satte jag på glossy accent.
På insidan har jag också gjort lite, då det ska få plats med alla namn och så tyckte jag att "prova något nytt"-stämpeln skulle passa perfekt. Inte så lätt med kort till killar, men jag tycker att det passar.
Jag hoppas att ni fick lite inspiration här. I dag är det "Nikolaus" i tyskland, så här har vi putsat skorna igår kväll och hoppet finns att Nikolaus har lagt i lite godis och kanske några nötter eller mandariner... Så jag önskar er en trevlig Nikolaus-dag. Jag är tillbaka lagom till Lucia nästa veckan. Vill ni så är ni självklart vällkommen att titta in i min blogg också.

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!