2 dec. 2011

Färgstarkt manligt kort

Idag bjuder jag på ett manligt kort, ett mycket färgstarkt sådant med hjälp av Bandana-tekniken.

Kortet är 15x15 cm med stomme av svart cardstock (cs), mattat med vit cs och mönsterpapper. Sen har jag kört en bit 4CC-papper i en embossingfolder, färgat in pappret med blå, gul och röd Staz on, och slutligen drog jag med svart VersaFine på de upphöjda ytorna i pappret. Jag har dragit highlight med vit penna runt de embossade kanterna, lagt glossy accent på vissa detaljer och därefter monterade jag pappret på en något större bit cs. I nedre högra hörnet har jag monterat en etiketthållare med texten "Grattis" med stickers samt ett kontorsclips och monterat en liten sked i vänstra hörnet. I de övre hörnen sitter två fotoankare med brads och en kapsyl som jag dekorerat inuti med siffran 13 och lagt på glossy även där. (Siffran har jag klippt ut ur ännu en bit papper som jag kört i embossingfoldern, precis under kapsylen sitter just den cirkeln med nr 13 i). Monterade sen hela toppern med distanstejp ovanpå stommen.

Inuti kortet har jag bara monterat ett enkelt mönsterpapper och en ruta att skriva i med hjälp av svart och vit cs. Stämplade med scrapbookingstämpeln Födelsedag och doodlade och skrev runt den. Man kan använda scrapbookingstämplarna även till kort!

Önskar er en trevlig helg & en mysig 2:a advent.

4 kommentarer :

 1. Oj, vad läckert! Hur gör man? Kanske en tutorial? =)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Läcker embossingfolder.

  SvaraRadera
 4. jätte fint, och så färgglad, det gilla jag.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!