30 nov. 2011

Vitt, romantiskt bröllopskort

Idag frångår jag helt jul- och adventstemat och väljer istället att visa ett kort jag gjort till ett brudpar. Kortet skulle vara klassiskt, romantiskt, och absolut inte fritt från lullull... Jag gjorde mitt bästa, vad tycker ni?

Kortets bas är slät vit CS som jag chalkat med gräddvit chalk, för att ge en mycket svag inramning. Sedan har jag tagit en gammal boksida och bara rivit den så den passade storleken på mitt kort. Jag har stansat ut min stämplade text (som finns här i shoppen) och en matta till den med spellbinders och min fina BigShot. Sedan gick jag loss med lullull! Pärlstänglar, vita rosor och rosenknoppar, pärlswirls, några utstansade snöstjärnor som jag satte bakom rosorna...

Kortet skulle även ha plats för en CD-skiva, så istället för att göra en hälsningsruta och sätta mer dekorationer på basen, satte jag dit en liten ficka, stansade ut en halvcirkel i mitten, och dekorerade med fler pärlswirls.
Jag hoppas att du blir inspirerad att skapa något riktigt romantiskt!


2 kommentarer :

  1. jätte, jätte, jätte fint tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Lagom mycket och så elegant. Romantik när den är som bäst! :)
    Gillar verkligen detta kort.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!