29 nov. 2011

UTEE

Idag bli det mer tips än färdiga produkter att ser här. Jag har lekt med UTEE (ultra thickembossing enamel).
Jag brukar "färgar" in pappret med embossing dynan och sedan lägga jag på UTEE. Värma och när den fortfarende är varm då doppa jag bara den igen i UTEE, detta repetera jag så många gånger, tills jag bli nöjd. När jag är nöjd, gör jag lite plats på bordet, förbereda en gummistämpel (jag har hört att det inte går med clearstamps, men det har jag inte testat) och sedan värma jag allt uppifrån en sista gång, och "stämpla" sedan, när UTEE'n fortfarande är varm i det varma, så det bli liksom ett negativ. Stämpeln får ligga kvar lite i det där varma, tills den har kallnat lite.
sedan är det bara att tar bort stämpeln = färdig! Här har jag använd den fina Adventsversen som du kan köpa här.
Som ni ser här så har jag testat att stämplar med en stämpel som jag innan har färgat in med staz on, då får man färg in i detta. Här har jag använd Ciza's underbara Julpost-stämpel.
Annars kan man försöka göra som jag gjorde med dabbers eller annan acrylfärg.
Efteråt har jag distresst runt om med röd eller respektiv grön färg. Om man sedan går och bryta pappret, så ser man att den krakelera lite.
Adventsversen har jag satt in i en bok som ska bli vårt adventsbok, där vill jag skriva lite varje dag, så att vi om några år kommer ihåg vad vi har gjort. Eller så får barnen skriva ochså, eller rita och klippa, eller så tar vi en bild och klistra in. Det finns en uppslag per dag = 24 uppslag.
ja- det här var lite från mig, jag hoppas att jag kunde inspirera er lite. Lämna gärna en liten kommentar, så bli jag glad, eller kika in i min blogg.
Kolla gärna in här igen i morgon, då bli det nytt inspiration. Jag är tillbaka nästa veckan. Har en trevlig första advents-veckan.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!