22 nov. 2011

Tändsticksask

Jag har också altrat en tändsticksask. Tycker att det är snabbt gjort och en lagom stor ta-med-sak när man är bjuden på t ex glöggfika, eller pepparkaksfika. En stor tändsticksask har jag dekorerat med ett notpapper, som jag chalkade på kanterna. Sedan stansade jag ut kvistarna och satte bakom adventsversen (den kan ni köpa här). Till sist satte jag en brads och en stjärna och så var den färdig. Vad har ni för bra tips för tar-med-presenter, som är snabbt gjorda? Dela gärna med er av era idéer. Jag är tillbaka nästa vecka, men glöm inte kolla in i morgon, för här händer det mycket.

1 kommentar :

  1. Snyggt!! En jättebra idé att göra och ge bort tillsammans med ljus och kanske ljushållare i matchande set... eller nåt.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!