16 nov. 2011

Tändstickor till advent

Tänk, nu är det bara en och en halv vecka kvar, sen är det första advent. Tiden fullkomligt rusar fram. Jag hinner inte riktigt med... Till dagens inlägg har jag altrat en fin trekantig tändsticksask. De är så tacksamma att dekorera och pyssla till, de blir som en prydnad i sig själv. Och vad passar bättre än en tändsticksask och ett fint ljus som gåbortspresent så här strax före advent?

Stämpeln jag har använt heter Adventsvers. Jag minns den från skolan, då vi läste en vers varje fredag under advent, och magistern tände ett ljus på katedern. Det var så mysigt. Nu tappade jag tråden... Jag har stämplat min vers på straw-färgad cardstock, och sen embossat små snöflingor runt kanterna. På andra sidan har jag satt en bild från ett klippark från Pion Design och en ensam vit ros. Jag har distressat alla kanter med Vintage Photo och målat med lite Glimmer Glam runt flickan på bilden för att ge lite extra vinterkänsla. Jag avslutade med lite Stickles, Crystal på blomman och Platinum runt bilden.
Vad ska du pyssla med till advent? Hur går det med julkorten? Titta in imorgon, då inspirerar Ciza!


3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!