23 nov. 2011

Presentkortshållare till jul

Julen närmar sig med stora tomtekliv. På söndag är det rean första advent! Idag ska jag visa ett enkelt sätt att byta ut de där tråkiga presentkortskuverten mot något snyggt och handgjort. Beskrivningen till dessa kort är riktigt enkel! Jag lärde mig att göra dem på en kurs med duktiga Rimna.

Skär till en bit cardstock så att den mäter 10x24 cm. Biga sedan på 10 och 20 cm. Om du vill kan du stansa ut en halvcikel ur den lilla fliken, så att det blir ännu tydligare var presentkortet ska vara, och lättare att ta ut det.

Nu är det klart, dekorera efter egen smak! Jag har stansat med en kantstans för att snygga till framsidan lite.

Jag visar två olika kort med samma stämpel, som inte har kommit upp i shoppen ännu! Det ena är i traditionella julfärger, det andra är mer vintrigt.
Här har jag stämplat två gånger ovanpå varann för att skapa lite djup.
Först med Tumbled Glass, sedan med Faded Jeans.
Hoppas att du blir inspirerad att göra något snyggt till julens presentkort!


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!