15 nov. 2011

Ny teknik

Här har jag använd mig av en (för mig) ny teknik. Bakgrunden är "stämplad" med acrylklossen. Jag har färgat in acrylkloss med 4 stämpeldynor, 2 röda och 2 gröna och sen har jag stämplat på pappret.
  På den här bilden ser färgen ganska kraftig ut, men det bli det inte, så jag brukar stämplar 2-3 gånger med samma färg.
  (Tyvärr dog just här min kamera) men jag sprajade pytte lite vatten på pappret för att färgarna skulle flytta lite ihop, torkade av med ett hushållspapper direkt för att förhindra att färgen går utanför min fyrkant. Sedan har jag stämplat granen med svart vattenfast stämpeldyna och vita thickers har jag färgat in med alcoholic inks från TH.
  Så här ser kortet ut nu:
  Men sedan satte jag runt en liten ram som jag enkelt ritade med en tunn svart penna, tre gånger på varje sida.
  Den här tekniken är väldigt enkel, men jag gillar "less is more". Även mina barn, 6 och 7 år kan göra kort i den här tekniken, dom gillar detta mycket. Man kan ju stämplar olika stämplar eller om du tar andra färger kan detta bli ett grattis-kort också. Så jag hoppas jag kunde inspirera er, lämna gärna en liten kommentar när du har varit här, då bli jag glad. Och så är ni självklart välkommen att titta in i min blogg här. Kolla in i webshoppen där finns det mycket roligt för att fira 1 år pysseldags. Hela 33% rabatt på många varor. Vi ses igen nästa veckan då jag förhoppningsvis kan visa er dom nya jul- eller advents-stämplarna. Trevlig vecka.

3 kommentarer :

 1. Fräck teknik som man kan variera jättemycket! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. superfint!!
  Ett litet tips, när jag använder mig av denna teknik så brukar jag spraya ett rejält lager vatten ( ibland m lite perfect pearls i )på akrylblocket och sedan stämpla på ett akvarellpapper ; )

  Tror nog jag ska ge mig på ett kort med denna tekniken ikväll...tack för påminnelsen = )

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!