2 nov. 2011

Min lärarkalender - äntligen är den personlig!

Lärarkalendrar ser ju mer eller mindre likadana ut överallt, i alla lärares väskor, på skrivbord och i klassrum. De sista åren har en del kalendrar börjat tillverkas med fram- och baksidan på omslaget i behändiga plastfickor, så att man kan anpassa sin kalender efter eget tycke. Jag har ägnat mer än halva höstterminen åt funderingar på hur min kalender ska få se ut, men förra helgen tog jag äntligen tag i att piffa upp min tråkiga kalender!

Basen är en bit kraftfärgad cardstock, som jag distressat runt kanterna med Vintge Photo. Sedan har jag stämplat med olika stämplar och Black Soot-dyna. Linjalen, mattetalen och bokstavsbilderna har jag klippt ur papper från Graphic 45. Stämplarna Höstterminen och Vårterminen är nya i shoppen! Satte dit mitt namn på en kakservett, och siffror från samma bokstavsark för att visa vilket läsår det är. Avslutade med lite tejp från Tim Holtz, Platinum-stickles och ett par charms. Baksidan pryds av fler utklipp från Graphic 45, charms och det som var kvar av kakservetten, och så stickles så klart. Vad tycks? Jag är nöjd.

Framsidan

Baksidan

Lärarkalender för Ämneslärare
Kalendern före (bild från Kalenderkungen)

Kalendern efter.
Tack för att du läste ända hit! Fler bilder finns i min blogg. Hoppas du blir inspirerad att göra något i din vardag mer personligt!

1 kommentar :

  1. oh- den här gilla jag verkligen.
    Och stämplarna passar ju såååå bra.
    ses på helgen...

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!