18 nov. 2011

Maskning med Pysseldags-stämplar

Återigen har jag bara lekt med de underbara stämplarna som finns i shopen. Jag har maskat och jag har klippt isär stämplar, och det är så kul! Jag har gjort fyra stycken card toppers (små "kort" att sätta ovanpå korten, som dekoration), smidigt att ha några såna klara när man ska göra ett snabbt kort.

Här har jag stämplat med Detta kort innehåller en kram, maskat runt texten och stämplat med en stjärnbakgrund ovanpå. Rundat hörnen och distressat kanterna.

Här har jag maskat samma textstämpel med använt en tegelväggs-stämpel ovanpå, det var illusionen om klotter på en husvägg jag ville få fram här.

Här kommer stjärnbakgrunden tillbaka, ovanpå den har jag stämplat med Hjärta mellan och i det har jag sen stämplat med Du & jag som jag först fick klippa isär för att det skulle få plats.

Denna var rolig att göra, men faktiskt den svåraste för att få det bra och snyggt. Har stämplat med de mindre vimplarna först med VersaFine. Sen maskade jag vimplarna och stämplade Snöflingor med VersaMark, tog bort vimplarna och strödde på vitt embossingpulver. Efter embossingen stämplade jag med Siffror (tyvärr slut i shoppen) i svart VersaFine, klippte isär snöflingorna så jag fick bara den minsta, som jag stämplade med mellan siffrorna så att vimplarna bildar datumet 24*12. Lade lite Glossy Accent på siffrorna och monterade sen ett silversnöre för vimplarna att hänga ner på. Skrapade kanterna och distressade.

Passa på att handla i shoppen nu när Pysseldags firar 1 år som företag! Ett helt suveränt erbjudande som du inte får missa. Utnyttja rabatten till att köpa flera av de superläckra stämplarna, så kan du börja maska motiv och texter om bara några dagar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!