11 nov. 2011

Grattiskort med många stämplar

Blev tvungen att göra ett kort snabbt igår, och just nu har jag ingen pyssellust alls - vilket innebär ingen som helst inspiration. Men som vanligt så föl det sig ganska så självklart när jag väl satte igång, kortet scrappade sig själv som det så ofta brukar göra. Det är min lilla guddotter som ska få kortet.


Basen är rosa cardstock i storleken 15x15 cm, som jag mattat med ett lila mönsterpapper. Sen en tårtservett, lite söt spets, en utstansad cirkel i rosa cardstock och stämpelmotivet. Målat tjejen med Copic Ciao på 4CC-papper - helt outstanding för copic-pennorna. Du köper det enkelt hos Pysseldags. När jag stämplat tjejen maskade jag över henne och stämplade med nästan alla grattisstämplar jag äger. Monterade ihop en härlig blomgrupp med några pins och några utstansade fjärilar. Stämplar jag använde: "Grattis", "Grattis" skrivstil,  "Grattis" hjärta, "Grattis på vår -iga bröllopsdag" (fast jag klippte isär den lite)


Insidan höll jag enkel med en likadan servett till med vår hälsning, använt "Grattis på födelsedagen" och "Önskar".

Kika gärna in på måndag igen, då kommer jag med fiffiga presenttips!

2 kommentarer :

  1. Det var ju jättesnyggt! Och vilket bra tips att använda många stämplar som "bakgrund", det ger verkligen kortet det lilla extra! =)

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Kul idé att stämpla många stämplar så där.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!