1 nov. 2011

Grattis

Idag bli det bara ett litet inlägg... har jobbat hela helgen. Men min lillebror fyller år på fredag och han ska få det här kortet, han bor i Tyskland, men har läst lite svenska så "Grattis" borde han förstår... Den och många andra stämplar kan du köpa här. Jag har stansat ut siffrorna och sen lagt på 3D-glue och så blev det lite washi-tape här och där.
 
På insidan jag har stämplat Bruno Mars fina text, (det blåa hör till mönsterpappret) för att jag älskar min bror och han är underbar fast han bara är 19 år...

Vill du ser flera bilder är du välkommen att kolla in på min blogg. Och så hoppas jag att vi ses nästa veckan igen. Men kolla även in i morgon för att här händer det mycket på bloggen...

1 kommentar :

  1. Åh, vilken snygg färgkombination! Jag tycker det är svårt att göra kort till mån, men du lyckas ju hur bra som helst!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!