19 nov. 2011

Ett litet ljus i vintermörkret

Denna lördag bjuder jag på ett ljus med tillhörande tag.
Jag har använt Pysseldags fina "snöflingor" på stearin ljuset.
Man stämplar först på ett tunt papper, typ pappersnäsduk (bara ett skikt) eller som jag gjort här, silkespapper. Det fungerar med båda men jag föredrar silkespapper eftersom stämpelmotivet inte flyter ut lika lätt på det.
Sedan klipper man ut motivet och håller det mot stearinljuset och värmer försiktigt med en embossingfön sa att det fastnar.
Jag har använt ett stearinljus med lite ojämn yta det tycker jag blir snyggast eftersom det kan bli lite ojämnt när man värmer och det smälter.
Tagen har jag färgat in med Distress Stain "Faded Jeans" Där efter har jag sprayat med Glimmer mist. Skvätte på lite extra vatten för att få "dropparna" När det torkat stämplade jag samma snöstjärnor som jag använt på ljuset, bara ute i kanterna. Därefter maskade jag stämpeln "Adventstid" och stämplade denna mitt på . Lite stickles mitt i snöstjärnan.
Hoppas ni funnit ännu lite mer julinspiration där ute i vintermörkret!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!