26 nov. 2011

En glasburk med krispiga snöflingor

Det är grått trist och geggigt ute och det gör det svårt att få till bra foton också. Jag hoppas ni har överseende med dagens foto, det var verkligen svår fotograferat.
Jag längtar verkligen efter lite kyla och lite krispig vinterluft med snökristaller...så idag bjuder jag på en glasburk fylld av "Snöflingor"
Det går alldeles utmärkt att stämpla på glasburkar och få det att sitta bra. Staz On är en dyna som lämpar sig till flera olika underlag som tex glas.
Det kan vara lite trixigt att stämpla på en välvd yta. Jag tycker det funkar bäst om man inte monterar stämpeln på någon kloss utan enbart använder stämpeln. Men man får prova sig fram vad som funkar bäst.
Burken som tidigare innehöll tomatsås hade ett guldlock som jag inte tyckte passade in. Jag duttade därför in locket med Gesso så att det fick en oregelbunden yta, som snö ungefär, därefter målade jag över med Glimmer Glam på locket och snöstjärnorna.
Jag gillar dessa snöflingor så de fick vara med på en matchande tag.
En liten burk att använda som presentförpackning kanske. Allt behöver ju inte packas in i papper...eller hur??

3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!