14 nov. 2011

Din egen personliga stämpel

Det är roligt att göra handgjorda kort och ge bort, det är ändå roligare att kunna sätta sin egen, personliga stämpel bak på kortet. Beställ en till dig själv eller varför inte beställa en till ditt barn, mamma, väninna... ja beställ en åt allihopa i hela tjocka släkten, vettja! ; ) Kanske har du en helt egen, färdig idé, du vet vilken stil du vill ha, i vilket fall kan du räkna med att få hjälp och råd av Ciza att tillverka en personlig stämpel som inte bara är snygg utan som ger ett professionellt tryck, varje gång. Vill du ge bort en personlig stämpel, men inte vet hur mottagaren vill att den ska se ut? Inga problem, då kan du köpa ett presentkort och ge bort istället. (Artikeln "presentkort" finns ännu inte i shoppen, var vänlig maila Pysseldags vid intresse.) Ett presentkort är ju också det perfekta julklappen till scrapparen!

Min dotters stämpel, med "Handgjort av" placerat vertikalt med stöd på första bokstaven i hennes namn. En font som är fin och rolig att använda till barn.

Min sons stämpel, lite tuffare. Detta typsnittet är superläckert och passar perfekt till stämplar med kort text - annars kan den uppfattas som rörig och svår att läsa. Men här är den ju perfekt.

Min egen stämpel, som ni ju säkert sett fler gånger här i bloggen. Jag älskar den, speciellt ramen som är runt texten. Denna blir som ett smycke på baksidan av mina kort. Vill jag kan jag enkelt maska bort ramen runt texten, vilket jag gjort i det här fallet. (Scrolla ner en bit, jag har maskat in stämpeln i en annan stämpel, spökskylten.)

Du kan beställa vanliga textstämplar, om man vill ha en stämpel där det står "God jul önskar familjen Horn", "Denna bok tillhör Linda Horn" t ex. Tipsa gärna Pysseldags om texter som du skulle vilja se som stämpel. Har du en text som du tipsar om som sen blir till stämpel, då får du ett exemplar gratis av stämpeln som tack för hjälpen. Däremot kan vi inte garantera att just din text blir en stämpel.

Här är ett exempel på en text som har blivit stämpel. Det var jag som ville ha en stämpel med mer tonårsinriktning, och det är ofta jag hör just detta när jag ber sonen hjälpa till med nåt här hemma.... "men ooorka då, mamma!" Tycker att denna blev supertuff!

Hoppas jag har inspirerat dig lite till att beställa personliga stämplar. Vill du ha en Handgjort av-stämpel som inte är personlig, så hittar du dom här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!