8 nov. 2011

Busfrö (varning för många bilder)

Här ska jag visa hur man kan använda BUSFRÖ-stämpeln på ett annat sätt.
Jag har tejpat varje bokstav, tryckt i stämpeldynan, tagit bort tejpen och sen stämplat. Lite pilligt men roligt tycker jag. Snöret är faktiskt ett paketsnöre som jag har limmat fast med 3D-lim. Den håller sååååå bra. Lite bling och lite "söm", en kantstans och så är LO'n färdig. På "ö"-et kan ni se att det har blivit lite mycket färg på... hade glömt att ta bort tejpen innan jag skulle stämpla... Här kan ni ser paketsnöret och kantstansen. Har även använd "knutsch"-stämpeln som är tysk och betyder så mycket som "puss..." Färgen är inte riktig så stark lila utan mer röd.. Jag hoppas att jag kunde inspirera er lite och visa att det inte alls behövs dyra saker för att dekorera LO's.

Om du har läst ändå hit så blir jag jätteglad om du lämnar en liten kommentar.
Vill du ser mer från mig är du välkommen till min blogg.
Jag är tillbaka här igen nästa tisdag och önskar er en trevlig vecka.

1 kommentar :

  1. Jättesnygg LO! Och vilken bra idé om man vill använda stämpeln på ett annat sätt! =)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!