12 nov. 2011

Adventstid

Adventstider stundar och här bjuder jag på ett kort och en tändsticksask som som är ämnade att ges bort samtidigt.
Stämpeln är "Adventstid" och finns i pysseldags shop, jag älskar den texten. Har många fina minnen till den både från mina barns dop och när jag var aktiv körsångare. Den är så användbar både som bakgrund och som stämpel som ska vara i fokus. Ni kommer se mer av denna nu när det nalkas emot jul!
Jag gjorde ett z-kort. Det är enkla kort men blir mycket genomarbetade tycker jag eftersom man "måste" dekorera alla sidor. Här valde jag att använda hela textstämpeln, och stämplade med en brun dyna för att få mjukheten.
Sedan altrade jag en tändsticksask och först hade jag tänkt att få med hela texten vilket jag inte fick plats med och eftersom det ska höra ihop ville jag absolut få ett sammanhang i sakerna, och som ni vet sedan tidigare alster har jag gett mig på andra stämplar med sax för att få fler användningsområden. Denna gång gjorde jag inte det eftersom jag ville behålla den som den var. Då vill jag tipsa om att först färga in den del med stämpelfärg som ni ska använda. Av egen erfarenhet vet jag att det brukar komma utanför och kladda ner, så denna gång tejpade jag över de delar jag inte skulle ha med för att slippa kladdet. Fungerade perfekt!
Så jag gjorde en liten banner med överskriften till texten.
En Tilda Tomte med gran pryda askens baksida.
Hoppas ni fått lite julinspiration!

3 kommentarer :

 1. Jättesnyggt! Nu börjar det kännas att julen närmar sig... =)

  SvaraRadera
 2. Tack Anna !! Ja nu börjar det närma sig =)

  SvaraRadera
 3. Jättefina saker Marja! Helt underbara! Längtar ännu mer nu efter advent.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!