14 okt. 2011

Skräck-följetongen fortsätter...

Idag får ni se mer av mitt lilla halloween-album. När det är klart kommer det att vara fyra ugglor som står på rad, dekorerade på både fram- och baksidor, och stå parad i fönstret.


Ett uppslag till har blivit klart, det går långsamt för mig att pyssla nu. Kroppen sätter stopp för minsta lilla, så jag hoppas jag hinner klart med alla sidor innan Halloween...


Här har jag monterat på stjärnor utstansade i grungeboard som jag sen distressat i härliga orange toner. På den övre stjärnan lade jag en dödskalle som mask mellan de två olika orange distresserna. Efter monteringen stämplade jag med 31/10 på stjärnan. Den nedre stjärnan stämplade jag med den minsta fladdermusen. Monterade på en utsansad dödskalle och några blodsplatter, som jag lagt glossy accents på. Hängde på en ugglecharm på ett gem och monterade detta på den övre stjärnan, tycker denna ugglan är mer arg än söt, passar ju utmärkt till ett skräckigt album.


Här har jag distressat en bit akvarellpapper, först med gul distress, monterade på en utstansad cirkel som mask och fortsatte med två-tre orange distresser. På så vis fick jag en måne, förstärkte visionen av månen med lite vitt blänk och en tunn kontur. Stämplade sen med fladdermusen över månen. Klippte några grenar och monterade i kanterna, dessa har sen fått glitter stickles på sig. Monterade en säkerhetsnål i övre hörnet med ett litet kors på.

Följetongen fortsätter, nästa vecka. Trevlig helg!

3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!