7 okt. 2011

Skräck-följetong


Hoohoooo....... hoohoooo.... ni har väl inte missat alla skräckiga, läskiga varelser och läckra textstämplar som har hittat in i shopen? Alla nya stämplar syns direkt när ni klickar på "gummistämplar"...

Idag blir det följetong.... jag har börjat på ett mer omfattande arbete än jag trodde det skulle vara. Som vanligt, så hade jag en tanke i huvudet när jag började, och medan jag höll på så växte idéen mer och mer ju mer jag scrappade. Så för att ni ska få ett så bra alster som möjligt att avnjuta, så delar jag upp arbetet.


Vad blir detta? Ja, det får ni ser mer ingående nästa vecka. Här har jag i alla fall stansat ut mönsterpapper med min nya Owl-nestie från Spellbinders. Stansat vita och svarta cirklar till ögon och klippt en näbb på fri hand. Gjort hål i sidan med crop-a-dilen och satt i ringar. I ena ringen har jag hängt en brun glasflaska i kedja, flaskan innehåller en rulle egenhändigt gjord pergamentrulle... Ena stämpeln ur Spöken med påsar har jag stämplat med svart distress. Tryckte runt ordentligt på dynan så att det blev riktigt mycket färg på akvarellpappret, och färglade sen hela spöket med vattenpenna och den färg som fanns i stämpeltrycket. Lade lite vit highlight på vissa ställen. Händerna lät jag vara helt vita, och ögonen helt svarta, för att spöket ska se så hemskt ut som möjligt. Stämplade Stor fladdermus på svart cardstock och embossade med clear UTEE 4-5 gånger. Jätteläckert! Monterade den bara med en liten klick glossy längst ut på ugglans öra, så det ser ut som om den ska flyga iväg när som helst. Har ritat korsstygn över kanterna på mönsterpappret, för att få mer skräck-liv i ugglan skar jag av den på mitten och lappade med annat papper. Nån som har en skräckig gissning på vad det ska bli?

Ha det gott, och en riktigt trevlig helg till er!

2 kommentarer :

  1. Spännande! Ser fram emot fortsättningen! =)

    SvaraRadera
  2. Både söt och jättefräck uggla! Verkligen snygg!

    Jag ser mycket fram emot fortsättningen. :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!