26 okt. 2011

LO med syster

Idag visar jag min första LO här i Pysseldags-bloggen! Jag är mer av en kortmakare, men det finns så många bra stämplar i shoppen som passar bra till LO:s också! Bilden visar mig och min syster, vi lagar torskrygg med hemgjord pesto... Mums!

Bakgrunden har jag mistat med hemgjord mist (distress refiller och vatten) i färgerna Shabby Shutters och Wild Honey och masker från Prima, samt stänk av Stormy Skies. Vimplarna har jag stämplat direkt på mönsterpapper och sedan klippt ut. Högst upp har jag satt en remsa washi-tape. Jag har dekorerat med gult band och gul spets, blommor och svart pearl maker. Titeln är stämpeln Bazinga! Jag tycker den passar så bra till bilden där vi står och poserar med varsin basilika-kvist...Jag hoppas du blir inspirerad att prova något nytt! Stämplar funkar jättebra till både LO, kort och alter, och när man som jag har svårt att komma på bra titlar till sina LO:s, är det ju bra att ha en klar att bara sätta dit!

Tack för titten, och kom tillbaka imorgon, när Ciza inspirerar igen!

3 kommentarer :

  1. Den blev ju jätte fint. vad är det för maskar du har använd, ser ut som ballonger?

    SvaraRadera
  2. Maskerna är privata, kommer från tillverkaren Prima. De följer med till träffen. =)

    SvaraRadera
  3. Snyggt Anna!! KUl att se dig använda Bazinga-stämpeln.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!