31 okt. 2011

Krya på dig

Hej

Jag heter Lucas, är 13 år och är JuniorPysslare hos Pysseldags. Scraplinda är min mamma och Ciza är min gudmor. Jag är glad att få hoppa in och scrappa/blogga hos Pysseldags. I våras gjorde jag en LO som Ciza publicerade, du hittar den här. Nu har jag gjort ett krya på dig-kort till min granne som ligger på sjukhus och är allvarligt sjuk, men jag hoppas att han klarar sig.


Stommen är 15x15 cm och av brunt cardstock. Den första mattan är bling-beiche och den andra mattan är ett mönsterpapper från Tim Holtz. Jag har stämplat Krya på dig på en rundel av vitt cardstock med svart VersaFine. Fågeln är från en bit av mönsterpappret, jag har ritat med svart penna runt om konturerna för att den ska synas bättre.


På baksidan har jag stämplat med min personliga stämpel som jag har fått från min gudmor, på vitt cardstock för att den skulle synas bättre.

5 kommentarer :

 1. Det blev ett jätte fint kort. Och jag gilla verkligen din personliga stämpel.

  SvaraRadera
 2. Ett jättefint kort som jag är övertygad om att grannen blir glad för.
  Du är mycket duktig.
  Och din personliga stämpel blev jättehärlig.Jag hoppas jag minns rätt att jag gjorde en till mig med samma textstil. ;)

  Kram till min jätteduktiga gudson <3

  SvaraRadera
 3. Vilket toppenfint kort, Lucas!
  Mottagaren kommer att bli jätteglad av detta underbara kort :)

  SvaraRadera
 4. gillar din stil, Lucas! :)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!