25 okt. 2011

Höstkort

Jag har fått en så fin höststämpel från Ciza som jag var tvungen att göra fina höstkort med. Kolla in webshoppen, där finns det jättefina saker. Jag tog dessutom en collage-stämpel, den kan ju vara vilken som helst, och så har jag gjort på två olika sett. Jag har tagit först lite olika distress stains på själva stämpeln (alltså istället för att tar en stämpeldyna så har jag tagit distress stains). När man sen stämplar, då ser det ut som akvarell nästan, tycker jag. Det andra kortet har jag gjort med vanliga stämpeldynor.Här ser ni båda kort bredvid varandra, jag tänkte berätta lite skillnad på dom så kan ni själv avgör vilket ni tycker är snyggast. Det ena kortet har en ritat sömn och en "foto-grej", den röda mattan som jag lade under motivet, det har inte det kortet på vänster sidan. Sen blev det två delar på det ena kortet och en del (det vita) på det andra kortet. Dom här korten är väldigt enkla att göra. Och för er som inte vågar, men tycker att det finns så mycket fint ute på internet kan jag tipsa nåt: om ni gillar ett kort eller en LO, eller vad som helst, sätt er ner och lifta den (som vi säger i fackspråk - alltså gör en precis likadan), kanske andra papper och ett annat foto och har du inte exakt samma stämpel ta en liknande... men försök, du kommer att lära dig jättemycket och ser att du också kan göra så att det ser så där proffsigt ut. Vill ni ser mer inspiration är ni välkommen till min blogg. Vi ses nästa veckan igen förhoppningsvis.

 

3 kommentarer :

 1. Åh, vad läckert! Vad sugen jag blir på att använda stains... Kanske kan du lära mig när vi ses? =D

  SvaraRadera
 2. det kan jag visst, fast det är inte så mycket att lära sig, bara köra på.
  vi ses snart.

  SvaraRadera
 3. Jättefina Johanna! Mycket inspirerande. :)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!