11 okt. 2011

Hönsmamma behöver staket

Idag visar jag er en Lo där jag har använd ett av staketen som du kan köpa här på Pysseldags. Dom är i papp (/chipboard), men dom ser nästan ut som trä tycker jag. Dom går jättebra att färga in, här har jag färgat in dom med distress stain, gick jättebra. Bo Bunny-pappret är jättetacksam att använda. "Hönsmamma" tog jag vita skummgummi-thickers som jag färgade in med alcoholic inks, kronan är också infärgat med alcoholic inks och journaling har jag skrivit på en smash-papper. Sedan har jag doodlat runt texten och lite här och där...Jag hoppas att ni gillade den. Vill ni ser flera bilder från just den här LO:n eller andra saker som jag har gjort, är ni självklart välkomna in i min blogg. Lämna gärna en liten kommentar om du ändå har tittat in här, då blir jag jätteglad. Undrar du något fråga bara på. Vi ses nästa veckan igen, då ska jag visa min första julrelaterade sak.
  

1 kommentar :

  1. Vilken härligt enkel LO! Och snyggt gjort med staketet, det ska jag nog prova... =)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!