31 okt. 2011

Happy Halloween!!

Le grande finale på halloween-följetongen, det är vad det ska bli här i kväll! Det är dags, den stora skräckkvällen är här, och ni ska få se hela min skräckparad. Vi börjar med att kika på hela paraden, så kommer närbilderna lite längre ner.

Här är paraden ihopvikt... Ni har sett förstasidan tidigare, här kan ni läsa om den igen. Det har tillkommit en pumpa-digi nere i hörnet. Alla digistämplar är utskrivna på 4CC-papper och färglagda med Copic Ciao-pennor.

 Hela paradens framsida är utvikt här, de två första ugglorna har ni redan sett, nykomlingarna är de två sista...

Baksidan av paraden, den har ni inte sett alls tidigare... förutom sista ugglan då, som ju är framsidan på hela paraden när den är ihopvikt.

Första ugglan, den skrev jag om här... ingenting har ändrats sen dess. 

Andra ugglan... inget nytt här heller, läs här hur den är gjord.

Här dyker det upp en ny uggla, med några olika effekter. En zombie-digi, monterad på distanstejp, stack in en orangedistressad, utstansad dödskalle bredvid honom och monterade en grupp digi-pumpor längst fram. Uppe i högra hörnet har jag monterat en Fladdermus, stämplad på plast med StazOn. Sen har jag stämplat med Spöke i StazOn på samma plast, klippt den som en vimpel och monterat den i samma ringar som håller ihop ugglorna. 

Det blev mycket effektfullt med plastdetaljerna och min egenhändigt gjorda overlay, svårt att få med det på kort - men jag försökte.

Sista ugglan på framsidan, en liten dracula-digi, Fladdermus och 31/10 stämplad på plast med StazOn. Monterade den lilla overlayen på distanskuddar, för att dölja kuddarna monterade jag svarta halvpärlor ovanpå plasten. Monterade en blodfläck i ena kanten.

Första ugglan på baksidan är ganska annorlunda mot framsidan. Just denna uggla är i två skikt, först den ena med mönsterpapper, som jag målat vit crackle paint på, sen en overlay-uggla, utstansad i plast. Sen har jag stämplat Spökskylt mitt på, maskat skylten och stämplat en maskad variant av min personliga stämpel. Stämplade sen ett Spöke på plast, monterade ihop den med ett tidigare stämplat spöke, färglagt med distresser. Detta monterade jag sen ovanpå plasten.

Här ser man hur plasten är en egen uggla, så att säga....

Nästa uggla, dekorerad med två digistämplar och en blodfläck... Månen bakom kråkslottet är distressad med den nya orange distressfärgen, så läcker!

Sista ugglan, målad med vit crackle paint, stämplat med Halloween, jag klippte isär den och stämplade den på två rader. Pumpa med katt stämplad på plast och färglagd med copics monterad på ugglan med Glossy Accent. Klippte isär en utstansad gren och monterade på i kanten.

Försökte fota effekten med Pumpan och katten, stämplad på plasten...

Nästa gång jag bloggar är det slut på halloween... Är det något särskilt ni vill se eller läsa om? Passa på att önska! Nu önskar jag er en trevlig halloween-kväll!

3 kommentarer :

  1. wow... det var ju mycket jobb det där, men det blev lagom läskig.

    SvaraRadera
  2. ÅÅåh den blev ju hur läcker som helst juh!!!
    Spooky :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!