10 okt. 2011

Halloweenpåse

I inlägget jag gjorde i morse så lovade jag er att ni skulle få se på nåt läskigt om ni kom tillbaka efter lunch. Och nu är det väl efter lunch eller?? Nu vet jag inte om det blev så läskigt men......det blev nåt till halloween i alla fall. =) Och halloween kan ju vara lite läskigt...... 

Jag har altrat en påse att ha godis i till halloween. Antingen kan barnen ha den att samla godis i när de går runt eller så kan man ge bort den med godis i. Bara att välja.......Detta är framsidan. Den lilla häxan är en privat stämpel från Vilda Stamps. Papprena är Magnolias halloweenpapper från förra året. Texten är givetvis från Pysseldags och jag har stämplat den med en lila dyna. Så har jag ruggat kanterna så de ser lite slitna ut och chalkat dem med en ljusbrun dyna.


Baksidan blev så här. Papprena är samma märke som framsidan. Texten är densamma som på framsidan. Men den är så fin så jag ville ha den även här. Texten och datumet kommer från Pysseldags och jag har stämplat dem på ett cardstock med en svart dyna.En liten närbild på baksidan. De små figurerna är knappar som jag hittade i en av mina lådor här hemma. Tycker de passar bra där. Det är inte lätt att stämpla på cardstock så man får fram alla detaljer.

Ja det var allt från mig för idag! Pyssla lugnt och var rädda om varann!
Kram DT-Carro/camile

3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!