28 okt. 2011

Gör personliga paket.

Jag är med i en födelsedags-swap på Svensk Scrapbooking, och det var dags att skicka iväg ett paket. Jag ville göra något roligare än att bara slå in det i presentpapper. Det bästa jag vet är att göra vackra, personliga paket, och sen få se mottagarens glädje när de får paketet. Nästan bättre än att få egna paket, hihi.

Denna gången använde jag handgjort papper som jag köpte billigt på rea, rev till pappret så att det passade i storlek - kändes som tabu att klippa i det fina pappret, så en riven kant blev så mycket bättre. Sen stämplade jag med swirls runt hörnen på paket och med Pysseldags fina och användbara "Grattis-stämpel". För att hålla ihop pappret - för tejp ville jag inte använda - tog jag ett brett, naturvitt band som jag sparat i mina gömmor och stämplade loss med lite blandade stämplar.


Med olika bruna distressdynor stämplade jag med blandade swirls, små collagestämplar och så "Grattis-stämpeln".

Väntar ni på finalen i min Halloween-följetong? Hehee, den kommer, men jag håller er på sträckbänken lite till. Men titta gärna in senare i eftermiddag/kväll, då kommer en rolig sak för barnen!

3 kommentarer :

 1. Vilken bra idé! Nu när julen närmar sig är det lite passande att få tips på snygga paket...

  SvaraRadera
 2. ÅÅåh så himla snyggt!!!!

  SvaraRadera
 3. Så läckert det blev och så mycket roligare att ge bort något när man gör det så fint.
  Det måste testas. :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!